Tallers

Posem a la vostra disposició diversos espais, a l’aire lliure o sota sostre, per realitzar tallers, activitats o seminaris de qualsevol tipus.

La bellesa i l’aïllament de la Solana de Riambau és ideal. Podeu cridar, tocar el tambor o fer qualsevol cosa perque no molestareu a ningú.

Disposem de 2 espais sota sostre per realitzar tallers en grup de fins a 30 persones, amplis espais oberts, un parquing molt gran, aigua corrent, butá, electricitat i internet. Posem a la vostra disposició la nostra cuina i barbacoa per fer els vostres apats despres dels tallers. També disposem de espais per acampar o si el prefereixen, podeu alquilar un dels nostres bungalows.

També podeu fer servir qualsevol dels materials per a les nostres activitats com pesca o ciclisme de muntanya. L’embassament de Boadella es troba a 10 minuts de la nostra granja i el poble de Sant Llorenç de la Muga es a 15 minuts amb cotxe.

Actualment estem treballant per crear una Escola-Granja per acollir a grups escolars i visitants. Per aquest motiu tenim preparades activitats i tallers com cuidar dels animals, plantar i recolectar cereals per fer el seu propi pà i endurse’l per gaudir-lo a casa.

Contacta amb nosaltres i resoldrem qualsevol dubta.

Un dels possibles tallers

Taller a un dels nostres espais

 

Comments

comments